lauantai 28. tammikuuta 2017

Uusin voimin

Hei kaikki ihanaiset!

Kuten tiedättekin, vuoden alku oli ja on ollut vaikea minulle. Aloin kokemaan suurta ahdistusta kun joululoma läheni loppuaan ja kaikki purkautui syvänä alakulona ja ajatuksina, joita en tunnistanut omikseni. Käännyin pian ammattiavun puoleen ja prosessi "itsensä ymmärtäminen" on päässyt alkuun. Tämä tulee olemaan pitkä ja kivinen tie, mutta toisaalta olen tiennyt että tämäkin vaihe joskus tulee, onhan menneisyydessä niin paljon kummituksia kaapissa. Olen kuitenkin kovin kiitollinen, että se tapahtui nyt, aikaa ennen ensimmäistä raskautta tai lapsen syntymää.

Olen miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että ehkä tämän blogin kirjoittamisen aloitus jotenkin antoi lisäpotkun tälle kaikelle, koska en välttämättä ole sen syvällisemmin asioita, syitä ja seurauksia, ajatellut. Enemmänkin sysännyt ne sivuun tieten tahtoen. Nyt kun ne pyörivät mielessä joka ikinen päivä, mieli ylikuormittui ja en osannut löytää tietä ulos. Tottakai tähän pisteeseen tultuani pystyn löytämään muitakin tekijöitä. Monen asian summa. Mutta edelleen, olen kiitollinen tästäkin, sillä tämä itsetutkiskelu opettaa minulle PALJON. Otan vastaan kaiken mikä tulee, tästä selvitään kyllä.

Olen tätä asiaa miettinyt parisen päivää juupas-eipäs-ajatteluna ja päättänyt, että annan mieleni ja kroppani rauhoittua kevään ajan pitäen tämän blogin hiljaisena. Tiedän, että jos nyt annan aikaa itselleni, niin pystyn olemaan paljon tasapainoisempi kumppanina, ystävänä ja tulevaisuudessa äitinä.

Koska te kanssasisaret olette olleet ihan mieletön tuki ja turva näinkin lyhyen matkan aikana, jään tukemaan polkujanne blogienne lukemisen muodossa. Olette supernaisia ihan jokainen ja vaikka emme tunne toisiamme, olette ansainneet sydämessäni ainutlaatuisen paikan.

Meidän alkuperäinen suunnitelma yrittää raskautta kevään aikana on edelleen voimassa ja sitä kohti pyrimme. Toivon, että kun palaan kirjoittelemaan, ennemmin tai myöhemmin, minulla on ilon kyynel silmässä kun voin kertoa teille kantavani sisälläni maailman suurinta ihmettä.

Pitäkää itsestänne huolta, koska kaikki, KAIKKI, lähtee omasta hyvinvoinnistasi <3

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja ihanaa alkavaa kevättä teille! ♥

  VastaaPoista
 2. Olenkin miettinyt mitä sinulle kuuluu. Hyvä että olet pyytänyt ja saanut apua, ja olet päässyt ajatuksia työstämään. Lämpimiä ajatuksia ja tsemppiä lopputalveen ja kevääseen. Anna itsellesi aikaa, ja kun olet valmis ollaan me täällä odottamassa kuulumisiasi <3

  VastaaPoista
 3. Oot ollut ajatuksissa, asiat vielä ratkeaa ❤ blogi voi tosiaan olla huippu paikka ajatusten purkamiseen, mutta toisaalta joskus vain lietsoa niitä ahdistuksen tunteita. Paljon, paljon voimia, onnea ja iloa sulle kevääseen! Jään tosiaan odottamaan sitä onnen päivää, kun kerrot meille vauvauutisia 😙

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kevättä ja tsemppiä kaikkeen! :)

  VastaaPoista