perjantai 22. syyskuuta 2017

Hämmentynyt, kiitollinen ja toiveikas

Hei,

Onkohan täällä enää ketään? Blogi on elänyt hijaisuutta ja kaikenlaista on tässä ajassa ehtinyt tapahtumaan. Mutta miksi palasin kirjoittamaan......olen raskaana!

Tuntuupa hullulta kirjoittaa tuota. Ihan tosi alussa ollaan, ehkä 4+4, eli edelleen tätä uutta ajatusta työstetään ja koitetaan ymmärtää mitä tapahtuu. Hämmentynyt, kiitollinen ja toiveikas olo.

Menkat on heittäneet viime kuukausina ihan häränpyllyä ja viime kierto ennen plussaa oli jo niin pitkä, että menkat aloitettiin lääkkeiden avulla. Eli ei todellakaan ollut edes pientä toivonkipinää, että tässä kierrossa olisi tärppi sattunut, lähinnä odotin että menkat olisi edes ajallaan. Ihmeellistä! Todella, todella ihmeellistä.

Oireita ei ollut ollenkaan ennen plussaa, lähinää menkkamaista juilintaa. Kun testin tein, toinen viiva tuli ihan heti ja tosi vahvana, ei tosiaan jäänyt tilaa haamuarvailuille. Nyt, kun pari päivää on testista kulunut, on kohdun poltto ja juilimiset välillä aika voimakkaitakin, mutta se kuulunee asiaan. Muita oireita ei vielä ole, ehkä nekin vielä tiensä tänne löytää.

Meillä on eka lääkäri ja ultra reilun kolmen viikon päästä, jolloin viikkoja olisi mun laskujen mukaan noin 8. Silloin jo toivottavasti nähdään pikkuisen syke.

Haluan kirjoittaa jonkinlaista päiväkirjaa tuntemuksista viikko viikolta, olkoon tämä siis se paikka. Lähinnä itselleni, mutta myös muille jotka jaksaa lukea.

Nyt toivon, että pikkuinen saa minulta kaiken tarvitsemansa kasvamiseen ja tulevien viikkojen koitoksiin. Mulla on tästä koko asiasta positiivinen fiilis, toivotaan että se jatkuu!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea ja tarrasukkia pienelle! :) Nuo alkuraskauden menkkatuntemukset on täysin normaaleja. Ihanaa odotusta sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alina! Paljon tsemppiä myös sulle, perästä tullaan :)

   Poista
 2. Anki ❤ Voi onneksi olkoon ❤ seuraan tiiviisti teidän matkaanne täällä, aivan ihania uutisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiitos! Ja paljon paljon onnea pikkuisesta teille <3 Ihan mahtavaa, että teillä on jo pikkuinen sylissä!

   Poista
 3. Voi ihanaa, onnea!!! <3 tarrasukkia sinne ja tuhansia miljoonia halauksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Ja paljon vaaleanpunaista onnea sinne pikkuisesta prinsessasta!

   Poista
 4. Ihana uutinen, paljon onnea! <3 Jään ehdottomasti seuraamaan pienen matkaa masun tälle puolen! Tsemppiä raskauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! Teille myös vauvantuoksuiseen arkeen paljon tsemppiä :)

   Poista