keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Lähtöjen ja tulojen hetket

En ole koskaan ollut fanaattinen fanittaja -tyyppinen ihminen missään muodossa, mutta enemmän kuin mielelläni seuraan Lujasti Lempeä -blogia. Mielestäni Maaret Kallio osaa kirjoittaa ihan mielettömän ihmisläheisesti ja blogin nimen mukaan lempeästi niin arkisista aiheista. Jos et ole jo lukenut ja sinulla on hetki aikaa, suosittelen lämmöllä lukemaan nyt jo pari kuukautta vanhan lyhyen blogitekstin tulemisen ja lähtemisien hetkistä täältä.

"Kohtaamisten ja eroamisten hetkillä olemme erityisen haavoittuvia. Nämä hetket ovat yllättävän herkkiä ja merkittäviä turvalliseksi koetun ihmissuhteen kannalta. Silloin kaipaamme toisiltamme voimakkaimmin signaaleja siitä, että on tullut nähdyksi, olen sinulle tärkeä ja olet tunnetasolla tavoitettavissani."

Oi, kuinka kainoin toiveeni onkaan, että jokainen meistä saisi tuntea olevansa tärkeä. Ihan jokainen, aikuinen ja lapsi. <3

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen, joka on mielellään seurannut aina Maaretin puheita televisiossa. Pitääpä tutustua myös blogiin! :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista